Short ribs på en kamado grill

Lyhyet kylkiluut kamadon grillissä

Tässä on resepti lyhyille varakylkiluille kamadogrillissä:

ainesosat:

  • 1 kg lyhyet spareribit
  • 2 rkl paprikaa
  • 1 rkl chilijauhetta
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 1 rkl sipulijauhetta
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • BBQ-kastike maun mukaan

Toimi näin:

  1. Käynnistä kamado-grilli ja lämmitä se noin lämpötilaan. 120-135 astetta.
  2. Kun grilli lämpenee, voit valmistaa lyhyet varakylkiluut. Poista lihan takana oleva kalvo, jotta mausteet pääsevät tunkeutumaan lihaan paremmin.
  3. Sekoita kulhoon paprika, chilijauhe, valkosipulijauhe, sipulijauhe, fariinisokeri, suola ja mustapippuri.
  4. Hiero mausteseosta lyhyiden varakylkiluiden molemmille puolille.
  5. Aseta lyhyet varakylkiluut kamadogrilliin, lämmitä ja sulje kansi epäsuorasti.
  6. Anna lihan paahtua 2-3 tuntia, kunnes se on pehmeää ja mehukasta. Käännä liha silloin tällöin.
  7. Harjaa BBQ-kastike lihan päälle ja anna sen grillata vielä 10-15 minuuttia, kunnes kastike on karamellisoitunut ja liha on kuumaa.
  8. Ota liha grillistä ja anna sen levätä noin. 10 minuuttia ennen leikkaamista pienemmiksi paloiksi.

Tarjoile lyhyet vararibsit ylimääräisen BBQ-kastikkeen kanssa ja valinnaisesti. tuoretta salaattia tai grillattuja vihanneksia.

Nauti ateriastasi! Tupakointipaloja voit ostaa täältä.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti