Oxtail Stew Opskrift

Häränhäntäpata Opskrift

Ainesosia:

  • 1 kg häränhäntä, paloiteltu
  • 2 rkl öljyä
  • 2 sipulia hienonnettuna
  • 2 porkkanaa, leikattu pieniksi paloiksi
  • 2 varren selleri, leikattu pieniksi paloiksi
  • 4 valkosipulinkynttä, jauhettu
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 rkl jauhoja
  • 1 pullo punaviiniä
  • 1 litra oksefondia
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 oksaa tuoretta timjamia
  • Suolaa ja pippuria
  • Tuore persilja, hienonnettu tarjoiluun

Lähestyminen:

  1. Kuumenna öljy suuressa kattilassa - suosittelemme tätä valurautapannua. Lisää häränhännät ja paista niitä kaikilta puolilta, kunnes ne ovat ruskeita. Ota ne pois pannusta ja aseta sivuun.
  2. Lisää sipulit, porkkanat, selleri ja valkosipuli pannulle ja paista pehmeäksi ja teen tämän suoraan Grand Feu -vuoassa.
  3. Lisää tomaattipasta ja jauhot ja sekoita hyvin. Lisää punaviini ja anna sen kypsyä muutama minuutti.
  4. Lisää pannulle naudanliha, laakerinlehdet, timjami ja häränhännät. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Hauduta 3-4 tuntia tai kunnes liha on pehmeää ja putoaa jaloista.
  6. Poista laakerinlehdet ja timjamin oksat. Tarjoile hienonnetun persiljan kanssa.

Nauti ateriastasi!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti