Hjemmelavede burgere

Kotitekoiset hampurilaiset

Tässä on resepti herkulliseen hampurilaiseen kamado-grillissä cheddarjuustolla:

ainesosat:

  • 500 g jauhettua naudanlihaa (10-15% rasvaa)
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 4 Hampurilainen
  • 4 viipaletta cheddarjuustoa
  • Salaatinlehdet
  • Tomatskiver
  • Viipaloitu punasipuli
  • Ketsuppi ja sinappi maun mukaan

Toimi näin:

  1. Käynnistä kamado-grilli ja lämmitä se noin lämpötilaan. 200 astetta.
  2. Sekoita naudanliha kulhoon suolan, mustapippurin, valkosipulijauheen ja Worcestershire-kastikkeen kanssa. Muotoile lihasta neljä samankokoista pihviä.
  3. Aseta pihvit kamado-grilliin ja grillaa niitä 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne kypsyvät mieleisekseen.
  4. Aseta viipale cheddarjuustoa jokaiselle pihville grillauksen viimeisinä minuutteina, jotta juusto sulaa.
  5. Kun pihvit grillataan, voit lämmittää hampurilaissämpylät hetkeksi grillissä niin, että ne paahdetaan kevyesti.
  6. Kokoa hampurilainen asettamalla pihvi sulatetulla juustolla hampurilaissämpylän jokaiselle pohjalle. Päälle salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita ja viipaloitua punasipulia. Lisää ketsuppi ja sinappi maun mukaan. Aseta hampurilaissämpylän yläosa hampurilaisen päälle.
  7. Tarjoile heti ja nauti herkullinen hampurilainen kamado-grillissä cheddarjuustolla!

Vinkki: Voit lisätä hampurilaiseen myös muita täytteitä, kuten pekonia, suolakurkkua tai avokadoa.

Nauti ateriastasi! Voit ostaa hampurilaispuristimia täältä.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti