Tässä on resepti herkulliseen hampurilaiseen kamado-grillissä cheddarjuustolla:
ainesosat:
- 500 g jauhettua naudanlihaa (10-15% rasvaa)
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 rkl Worcestershire-kastiketta
- 4 Hampurilainen
- 4 viipaletta cheddarjuustoa
- Salaatinlehdet
- Tomatskiver
- Viipaloitu punasipuli
- Ketsuppi ja sinappi maun mukaan
Toimi näin:
- Käynnistä kamado-grilli ja lämmitä se noin lämpötilaan. 200 astetta.
- Sekoita naudanliha kulhoon suolan, mustapippurin, valkosipulijauheen ja Worcestershire-kastikkeen kanssa. Muotoile lihasta neljä samankokoista pihviä.
- Aseta pihvit kamado-grilliin ja grillaa niitä 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne kypsyvät mieleisekseen.
- Aseta viipale cheddarjuustoa jokaiselle pihville grillauksen viimeisinä minuutteina, jotta juusto sulaa.
- Kun pihvit grillataan, voit lämmittää hampurilaissämpylät hetkeksi grillissä niin, että ne paahdetaan kevyesti.
- Kokoa hampurilainen asettamalla pihvi sulatetulla juustolla hampurilaissämpylän jokaiselle pohjalle. Päälle salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita ja viipaloitua punasipulia. Lisää ketsuppi ja sinappi maun mukaan. Aseta hampurilaissämpylän yläosa hampurilaisen päälle.
- Tarjoile heti ja nauti herkullinen hampurilainen kamado-grillissä cheddarjuustolla!
Vinkki: Voit lisätä hampurilaiseen myös muita täytteitä, kuten pekonia, suolakurkkua tai avokadoa.
Nauti ateriastasi! Voit ostaa hampurilaispuristimia täältä.